Kazališta na Broadwayu ostaju zatvorena do 6. rujna

Foto: 123rf

KAZALIŠTA na Broadwayu ostaju zatvorena zbog pandemije koronavirusa sve do 6. rujna, rečeno je danas iz Broadway League grupe. 

Kazališta koja su jedna od najvećih turističkih atrakcija u gradu prethodno su za datum otvaranja bila odredila 7. lipnja.

The Broadway League, koja predstavlja producente i vlasnike kazališta, rekla je danas u utorak da surađuje s vlastima, sindikatima i zdravstvenim stručnjacima kako bi razvili plan ponovnog otvaranja s novim zaštitnim mjerama za publiku, izvođače i scenske radnike.

Problemi za kazališta

Kazališta se suočavaju s jedinstvenim izazovom u pandemiji koji uključuje velik broj ljudi u malom prostoru te fizički kontakt među glumcima na pozornici.

Producenti raspravljaju o postavljanju predstava s manjim brojem izvođača, zasad neće biti velikih mjuzikala, dok scenaristi rade na pričama koje omogućuju socijalno distanciranje.

Broadway je zatvorio svoja kazališta 12. ožujka. U to vrijeme su igrale 32 predstave uključujući i hitove poput "Hamiltona", "Harryja Pottera i ukletog djeteta" i "Ubiti pticu rugalicu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.