Kod Čačka se srušio avion, četvero ljudi poginulo

U TEŠKOJ avionskoj nesreći koja se danas oko 14 sati dogodila u naselju Mrčajevci kod Čačka poginule su četiri osobe, javlja B92.

Riječ je o privatnom avionu koji je pao u naselju kod Čačka i zapalio se, potvrdila je glasnogovornica PU u Čačku Biljana Nastić.

Blic javlja kako je civilni avion Cesna 172 poletio s aerodroma Preljina u 13.35 sati. Namjera je bila napraviti panoramski let iznad Čačka, no avion se srušio iz zasada još nepoznatih razloga. Među poginulima je i vlasnik aviona, pilot Milan Vuković.

MUP Srbije je ranije danas izvijestio kako su u nesreći poginule tri osobe, no u večernjim satima stigla je informacija kako je u nesreći poginuo i četvrti čovjek čiji identitet nije utvrđen.

Glasnogovornica policija kazala je kako će sutra biti obavljena obdukcija tijela četvrte žrtve kako bi se utvrdio njezin identitet. Dvojica suputnika iz aviona čiji je identitet utvrđen muškarci su starosti 37 i 59 godina.

Ekipe za očevid su na mjestu događaja, a u obavljanju očevida sudjeluje i Komisija za nesreće Direktorata za civilno zrakoplovstvo koja je stigla iz Beograda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.