Trumpovi "vukovi" o njegovim razuzdanim partijima: "Ševio je kao lud i bio jebena zvijer"

Screenshot: YouTube/TheCrazyGorilla

U KONTEKSTU optužbi za seksualna napastovanja koja dolaze sa svih strana, novinar The Daily Beasta Michael Gross razgovarao je s, navodno, dva Trumpova stara pajdaša s kojima je sudjelovao na divljim partijima 1990-ih godina, prepunih droge, alkohola i promiskuitetnog seksa s prekrasnim djevojkama.

Ako je vjerovati riječima Grossovih izvora, danas republikanski kandidat za predsjednika nekad je bio poznat po razuzdanim partijima u hotelu Plaza, gdje su se mlade žene i djevojke upoznavale sa starim i bogatim muškarcima. Kad se svemu tome pridodaju i tvrdnje svjedoka da je u sobi bilo kokaina, vrlo mladih pa i maloljetnih djevojaka, onda optužbe postaju vrlo ozbiljne.

Jedan od svjedoka, modni fotograf koji je želio ostati anoniman, rekao je da su djevojke na partije dolazile s nadom da će im sudjelovanje pomoću u karijeri, međutim "to se nikada ne bi dogodilo".

Na partijima su sudjelovale i maloljetne djevojke

Djevojke su bile starosti i od 15 godina, muškarci su im davali novac i drogu kako bi ih namamili i dominirali nad njima. Uglavnom su to bili muškarci koji su se poznavali, izmjenjivali informacije i poticali se međusobno.

Trump bi "išao od sobe do sobe. Tamo sam bio da bih partijao. Tu su bili dečki s mladim djevojkama, seks, puno seksa, puno kokaina, vrhunskih alkoholnih pića", priznao je anonimni fotograf. Od svega je jedino bilo zabranjeno pušenje jer Trump nije dozvoljavao cigarete.

Ševio je kao lud i bio "jebena zvijer"

"Trump je znao odlutati s par djevojaka. Vidio sam ga. On je ševio kao lud. Trump je bio u samom središtu. Volio je pažnju i bio je jebena zvijer", rekao je fotograf

Drugi Trumpov prijatelj iz tih ludih dana je Andy Lucchesi, muški model koji je često prisustvovao njegovim partijima. Lucchesi je, navodno, bio organizator Trumpovih partija te je jedan od nekoliko ljudi koji bi dovodili djevojke. Mislio je da je Trumpov cilj otvaranje svoje agencije za modele.

"Bilo je kokaina. Nikada ga nisam vidio kako ga uzima. Donald Trump ne uzima kokain. On se zna kontrolirati", izjavio je Lucchesi te dodao da je Trump naravno bio s djevojkama, iako im nije kupovao stanove. Na pitanje je li se seksao s djevojkama i koliko su bile stare, Lucchesi je odgovorio nejasno i dodao da nikada nije pitao za njihovu staros, iako je sudjelovao u "kontroverznim aktivnostima".

"Bilo je toliko zabavno da mi tijelo sad plaća zbog toga".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.