Kolinda će se od američke afere prati u Dujmovićevoj trash emisiji na HRT-u

Foto: Screenshot HRT/123rf

"IZA zavjese", kako na HRT-u tepaju ekstremističkom trashu od emisije Tihomira Dujmovića, je dobio udarni termin. Umjesto nedjelje ujutro, huškačke nebuloze i desničarske ispade ćemo sada moći slušati i gledati srijedom navečer.

Hodajuća fanfara Sanadera, Karamarka, Kolinde i praktički svakoga tko se ovjenčao desničarskom slavom, u prvoj emisiji u prime-timeu, će ugostiti hrvatsku predsjednicu, koja je nedavno doputovala iz Amerike s (očito) privatnog puta kojeg već danima pokušava predstaviti kao službeni.

>> Ovo je šest ključnih pitanja i odgovora o Kolindinim novogodišnjim proslavama u SAD-u

>> Ugasite Dujmovića, njegov ekstremistički trash previše je čak i za HRT
Naravno, HRT se odmah pohvalio predsjedničinim ekskluzivnim gostovanjem.

U tom famoznom gostovanju bi nam Kolinda trebala dati odgovore na pitanja koja već dugo postavljamo, iako su šanse da će Dujmović postaviti Kolindi konkretna pitanja vrlo blizu nuli.

Podsjetimo, administracija Siniše Kovačića dovela je Dujmovića na HTV kroz stražnja vrata i to kao glavnu vedetu Zabavnog programa. Troškovi emisije iznose oko 32 tisuće kuna mjesečno od čega je navodno većina Dujmovićev honorar, a procjena je bila da će se lakše opravdati trošak iz budžeta Zabavnog programa nego iz Informativnog dijela. Takav angažman i dalje je pod istragom Nadzornog odbora HRT-a.

Iako Index već desetak dana uporno inzistira na suvislom objašnjenju Kolindinog putovanja u SAD, predsjednica je odabrala upravo Dujmovićevu kašu od emisije kako bi naciji objasnila svoje putešestvije.

Index je detaljno istraživao, još od siječnja prošle godine, gdje je predsjednica bila za doček 2016. godine, kada je također otišla u SAD, a sada se stvar ponavlja.

Ključna pitanja se odnose na doček iz 2016. godine, a ponašanje predsjednice iz te godine nije bila slučajnost jer se sve ponavlja i ove  2017. godine.

Službeni posjet zapravo je privatni jer predsjednica danima nema protokolarnih obaveza iako se nalazi u službenom posjetu stranoj zemlji.

HDZ-ovo zvonce će tako dobiti ekskluzivu s predsjednicom koja je danima odbijala transparentno prikazati kako troši naš novac, a mi ćemo dobiti još jednu u nizu HRT-ovih mučnih epizoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.