Koprivnički HDZ-ovci se predomislili: Mi volimo rock´n´roll!



DAMIRA FELAKA jako je pogodilo što smo napisali da ne voli rock'n'roll. Šef koprivničkog HDZ-a stoga je sazvao još jednu konferenciju za novinare, ovoga puta kako bi objasnio što je zapravo mislio reći kada je rekao da "rock'n'roll festivalu nije mjesto u gradu".

"Bolesno je vezivati vrstu glazbe s nekom političkom opcijom. Ja osobno volim rock glazbu, odrastao sam uz nju. Pa nisam ja iz 19. stoljeća", tvrdi Felak. Sve ostalo su, kaže, "neistine, insinuacije i zlonamjerne konstrukcije".

Koprivnički HDZ protiv novinara

Prvi čovjek HDZ-a Koprivnica kaže da podržava održavanje rock koncerata i da smatra kako ih treba biti i više. "Ali na mjestima koja su za to primjerena", tvrdi Felak koji je održao i lekciju "zlonamjernim novinarima".

"Nemojte mi stavljati u usta nešto što nisam rekao", izjavio je Felak, kazavši i da razmišlja o tužbi protiv jednog dnevnog lista kojeg smatra najodgovornijim za "monstruoznu konstrukciju" da mladim ljudima u Koprivnici želi zabraniti da se zabavljaju.

"Nemam ništa protiv mladih"

"Protiv mladih nemam ništa", tvrdi Felak. Pogodila ga je i izjava gradonačelnika Koprivnice, SDP-ovca Zvonimira Mršića, koji je za Index kazao da HDZ-ovci žele mlade strpati u geto.

"Mršićeva izjava dovoljno govori o njemu samom. To je žalosno. Koprivnica je jedan od najvećih rock-gradova bivše Jugoslavije", kaže Felak koji tvrdi da je "začuđen što netko kroz rock želi skupiti jeftine političke bodove". Kao da on nije upravo to pokušao napraviti, prije nego mu se obilo o glavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.