Liječnicama zagrebačke bolnice Dubrava netko skida kotače s auta dok su u smjeni

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U TJEDAN dana dvjema liječnicama netko je skinuo sve kotače s automobila na parkiralištu ispred zagrebačke bolnice Dubrava. 

Cigle kao dokazni materijal i dalje stoje na parkiralištu. Možda ih i ove noći ponovno upotrijebe lopovi koji na slabo osvijetljenom velikom parkingu već dulje kradu sve što se s vozila ukrasti može: ratkape, kotače, retrovizore i tako redom.

Abdominalna kirurginja iz Kliničke bolnice Dubrava nemalo se iznenadila kad je nakon noćne smjene vidjela da njezinu automobilu nedostaju - sva četiri kotača, javlja RTL.

S krađama bilo problema i u bolnici

Pokradena kirurginja i u petak je bila prisiljena automobil ostaviti na istome mjestu. U ovome tjednu isto se dogodilo i prije tri dana njezinoj kolegici. Skinuta su joj sva četiri kotača s automobila. 

Liječnici i sestre pred kamere ne žele, ali kažu da se ovakve situacije događaju gotovo svakodnevno. Dio parkirališta je slabo osvijetljen, a lampe koje su, možda i namjerno razbijene, ne obnavljaju se. Videonadzora nema.

S krađama je bilo problema i u bolnici zbog čega je glavni ulaz od 19 sati do šest ujutro zaključan.

Ravnatelj poručuje kolegama i kolegicama da svoje automobile parkiraju na čuvanom dijelu predviđenom za vozila osoba iz uprave, a iz policije pak kažu da za počiniteljem ili više njih intenzivno tragaju, prenosi RTL.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.