Lijeni poštar lažirao potpis Damira Polančeca pa zaradio otkaz

LIJENOM koprivničkom poštaru Zoranu Petroviću nije se dalo obavljati svoj posao. Pa je, umjesto da dostavlja preporučene pošiljke na kućne adrese, lažirao potpise i pravio se da radi.

Možda nikad ne bi niti bio otkriven da nedavno nije lažirao potpis Damira Polančeca. Pa je postalo sumnjivo kako je bivši potpredsjednik Vlade mogao preuzeti pošiljku dok je pritvoren u Remetincu! Ova je greška, javlja Večernji list, Petroviću priskrbila otkaz.

Petrović se u Pošti zaposlio tek prije nekoliko mjeseci, ali većinu je vremena navodno provodio u kafićima. No, njegovu ljenčarenju došao je kraj kad je kontrolor dostave primijetio da je pritvoreni Polančec "preuzeo" pošiljku!

Naime, prilikom dostave preporučenih pošiljaka primatelj se mora potpisati u knjigu dostave, kao i na dostavnicu. Poštar Petrović pozvan je na službeni razgovor, na kojem je priznao da je lažirao Polančecov potpis, ali i brojne druge potpise, te je odmah dobio otkaz. Kod njega su pronađene mnoge preporučene pošiljke koje nikad nije dostavio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.