Lovrinović širi teorije zavjere o Kolakušiću i izborima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Screenshot: Facebook

IVAN Lovrinović, zastupnik u saboru i profesor na ekonomiji, koji se prošli tjedan propisno osramotio kad je brojao glasove Milanoviću, u više je navrata javno rekao kako podržava Kolakušića.

>> Ovaj tip predaje ekonomiju. Jučer je računao Milanovićeve potpise, osramotio se

Sad je to učinio i u podužoj objavi na Facebooku. U dijelovima objave, Lovrinović, analizirajući kampanju i izbore, ulazi u područje teorije zavjera. Tako on piše kako se protiv Kolakušića vodi medijska blokada koju, doduše, ne objašnjava detaljnije. To je prilično čudno kad se uzme u obzir da Kolakušić sam dozira svoje pojavljivanje u medijima te istima nije sklon, a nema ni svoju vlastitu stranicu na društvenim mrežama, također jedan od načina komunikacije s javnosti i novinarima, a što prakticiraju svi ostali kandidati.

U tom kontekstu nije jasno o kakvoj medijskoj blokadi priča Ivan Lovrinović. Također, Lovrinović iznosi teoriju u kojoj su cijeli izbori izrežirana farsa napravljena samo kako bi se obeshrabrilo Kolakušića, odnosno njegove potencijalne glasače.

"ILI KOLAKUŠIĆ ILI JE SVEJEDNO"

Grabar-Kitarović, Milanović i Škoro izbjegavaju po svaku cijenu otvoreno sučeljavanje s Mislavom Kolakušićem jer nemaju smislen program, a što je još važnije, znaju svoje bolne točke i promašaje koje žele skriti od javnosti.
S druge strane, najvažnije TV kuće ponudile su termine za koje se zna da nisu gledani. Pravi termini za sučeljavanje su između 20 i 22 sata. Sve su to već isprobane metode s ciljem da se nepoželjne kandidate sakrije od javnosti.

I HDZ i SDP, kao i njihovi kandidati, doslovno drhte od pomisli da Kolakušić sutra bude predsjednik i da počne kucati, kako često govori, na vrata svima koji su pljačkali i na bilo koji drugi način uništavali Hrvatsku.

"Osmišljena je od ranije poznata strategija zbunjivanja"

Stoga je osmišljena od ranije poznata strategija zbunjivanja građana tako da je na desnoj strani ubačen Škoro koji je u početku tvrdio da je neovisan i da će biti predsjednik svih građana. No, ovih je dana zbacio mimikriju i jasno poručio HDZ-ovcima da je on, jedino on, onaj autentični kandidat svih HDZ-ovaca pri tome napavši Plenkovića i sprdajući se s Kolindom. Mislim da će nakon ovoga razotkrivanja Škore kao trojanskog konja HDZ-a mnogi koji su ga inače simpatizirali sada konačno shvatiti igru i okrenuti mu leđa.

S druge strane je Milanović koji, kao, predstavlja ljevicu. Želi biti predsjednik „slučajne države“, kako on to kaže, uz naglasak da ima veliko iskustvo iako je kao premijer kasno dolazio na posao, a rano odlazio. S Plenkijem je dobar dio karijere proveo zajedno pa, kada bi sutra on došao na čelo HDZ-a, brzo bi se snašao jer sve češće podsjeća da mu je djed bio ustaša. Koja bi razlika bila da s druge strane šef SDP-a postane Plenković? Čovjek ne bi ni primijetio.

Suština ove predstave je da se stvori dojam o bogatijoj ponudi; čovjek s karakterom i loša pjevačica te „novi“ lik koji dobro pjeva, a loše priča. HDZ/SDP stratezi smatraju da bi jedan od njihova tri kandidata morao proći.

"Neviđena medijska blokada"

Jedini koji im svima mrsi račune je Kolakušić koji strelovito raste čak i po anketama za koje znamo koliko su pouzdane. Njega se boje k'o vrag tamjana. On je danas sinonim odlučnosti da se obračuna s korupcijom. Znaju da on nije čovjek od velike priče, već da će odmah djelovati i čistiti Hrvatsku bez izuzetka. Zato građani trebaju na vrijeme proniknuti u ovu izrežiranu predstavu i masovno izaći na izbore da konačno kažemo dosta.

Da bi se probila ova neviđena medijska blokada prema Kolakušiću, građani trebaju masovno dijeliti objave i strpljivo nekoliko puta razgovarati sa svojim ukućanima, susjedima i prijateljima koji ne izlaze na izbore. Kada ih pokrenemo na izbore, tada ćemo ih baciti na koljena i potom konačno krenuti pravim putem uz nove, poštenije i stručnije ljude.

Dakle, ILI KOLAKUŠIĆ ILI JE SVEJEDNO", piše Lovrinović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.