Majka pokojnog virovitičkog pročelnika: "Mislim da je on bio žrtveno janje"

Foto: Provjereno

VIŠE od tri mjeseca prošlo je od smrti Siniše Palma, virovitičkog pročelnika za financije. Obdukcija nije obavljena. Majka je kratko vidjela tek fotokopiju oproštajnog pisma i kaže da nije sigurna u rukopis.

"Ja mislim da je on bio njihovo žrtveno janje. On je bio dobar. On je bio jako dobar. On njih nikoga nije ogovarao niti je pričao. Kad sam ga znala pitati: 'Siniša, kako je na poslu, šta ima?' Onda mi je znao reći: 'Što manje znaš, to bolje za tebe.' A ova glava zna svašta. Moj sin je znao svašta'', rekla je Sinišina majka Jadranka Palm u razgovoru za ''Provjereno'.

Majka se, pak, pita zašto osoba koja je sjedila kraj njega, ako je imala nešto prigovoriti - nije sve odmah rekla glavnom i odgovornom u Gradu.

"Zašto ga nisu smijenili ako je on bio takav? Zašto ga nisu maknuli? Zašto su ga držali tolike godine?" pita se Sinišina majka, prenosi Dnevnik.

Podsjetimo, pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice Siniša Palm tragično je preminuo u 37. godini. Njegovo je tijelo pronađeno u šumi u ponedjeljak, 3. lipnja, oko 11 sati, a pokopan je već u utorak, 4. lipnja. Obdukcija, doznajemo, nije napravljena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.