Marićev prijatelj s jahtom otvorio veliki šoping-centar u Zagrebu, pogledajte slike

Foto: Index

,DANAS je u zagrebačkom naselju Špansko otvoren novi, veliki šoping-centar na više od 75.000 kvadrata. U 10 sati bilo je službeno otvorenje s uzvanicima i novinarima, a u 13 sati centar se otvara za građane.

Iz centra kažu da će tamo biti zaposleno više od 500 ljudi.

Što će sve imati Z centar?

Dva dječja igrališta, sportski teren na krovu i vanjski grijani trg, koji povezuje trgovački centar Sjever i retail park Jug, samo su neke od posebnosti Z centra. 

"Ovaj koncept doprinijet će rastu kvalitete života lokalnog stanovništva jer, kako kažu u arhitektonskom studiju PULS-AR, koji je osmislio objekt, posebno atraktivan i prostran središnji trg trebao bi postati centralnim mjestom susreta i druženja stanovnika okolnih naselja te lokacijom brojnih priredbi i događanja.

Na više od 75.000 četvornih metara bruto zakupne površine (GLA) u zagrebačkom kvartu Špansko bit će smješteno više od 60 trgovina, a popunjenost centra je 90%" objavili su.

Dio centra otvara se u listopadu

Koncem listopada 2021. planirano je otvorenje velike dječje igraonice s inovativnim sadržajem, kao i casina, a bit će pušteni u pogon i svi vanjski sportski tereni.

"Z centar uvodi i novost na hrvatskom tržištu, multibrend store za muškarce, koji se također otvara u drugoj fazi, dok će se u budućnosti otvoriti i multiplex kino, prvo takvo u zapadnom dijelu grada", poručuju iz centra koji je u vlasništvu Marićevog prijatelja s jahte Blaža Pavičića.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.