Mesić: Ravnatelj Sutlić neće proći nekažnjen

"I DO MENE su doprle glasine o vrijeđanju novinarke od strane glavnog ravnatelja HRT-a Vanje Sutlića a riječ je o nečemu što je nedopustivo. Ako se to pokaže istinom zasigurno neće proći nekažnjeno", rekao je predsjednik Stjepan Mesić koji se nalazi u službenom posjetu Izraelu odgovarajući na novinarski upit, a Mesićevu izjavu prenosi zagrebački radio 101.

>Ekskluzivno - Novinari HTV-a potvrdili za Index: Ravnatelj HTV-a novinarku nazvao četničkom kurvetinom

> Tema: Reakcije na izjavu Vanje Sutlića

Mesić se inače nalazi u Izraelu na poziv izraelskog predsjednika Shimona Peresa, a ondje sudjeluje na konferenciji "Sučeljavanje sa sutrašnjicom". Najavljeni su i službeni sastanci predsjednikom Peresom, predsjednikom Knesseta Rivlinom i premijerom Netanyahuom.

Podsjetimo, ravnatelj Sutlić za novinarku HTV-a Ivanu Dragičević Veličković koristio je termin "četnička kurvetina'". Incident se dogodio 5. veljače prošle godine u humanitarnoj emisiji Trudionica, a da je tome zaista tako potvrdilo nam je četvero novinara s HTV-a: Maja Sever, Lela Knežević, Sanja Mikleušević i Robert Zuber. Vanja Sutlić, preko glasnogovornika HRT-a, poručio je da ništa od toga nije istina te je najavio sudsku tužbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.