Milan Bandić otkriva što bi napravio da je ministar na jedan dan

ŠTO BI Milan Bandić napravio da je ministar na jedan dan? Uveo besplatno školovanje, vratio besplatne udžbenike i podigao obrazovni standard mladih. Tako je barem gradonačelnik Zagreba odgovorio na ovo novinarsko pitanje, koje ga je dočekalo na Trgu Petra Preradovića gdje je sudjelovao u manifestaciji povodom Međunarodnog dana mladih i početka Međunarodne godine mladih.

"Svi zajedno možemo napraviti nešto za mlade. Možemo podići standard obrazovanja, omogućiti im kvalitetno školovanje i otvoriti nova radna mjesta politikom ravnomjernog razvitka Hrvatske", rekao je Milan Bandić pa se zanio i u tumačenju izjavio kako je "dijalog najvažniji".

Novinari su ga odmah dočekali protupitanjem - ako je dijalog najvažniji, zbog čega uporno odbija razgovarati s aktivistima Prava na grad i Zelene akcije, koji se bore za očuvanje Varšavske ulice, odnosno protiv projekta Tomislava Horvatinčića. "Ne samo da ja sa svima pričam, već ih Grad i financira", odgovorio je Bandić i dodao kako aktivističkim udrugama financiranje nije ukinuto, kao što su neki tvrdili, već im je samo smanjeno za 20 posto kao i svima ostalima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.