Mladić u Mostaru pretukao i oteo djevojku, nitko ne zna gdje su

Screenshot: YouTube

ALDIN Š. u noći s nedjelje na ponedjeljak, oko dva sata iza ponoći, presreo je auto u mostarskom naselju Konjusi i iz njega izvukao 23-godišnju djevojku, piše Bljesak.info.

Nakon što ju je izvukao iz auta, oborio ju je na pod i izudarao. Potom ju je uvukao u svoje vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu. Kako se neslužbeno doznaje, s djevojkom je bio u vezi.

No ovo nije prvi put da Aldin Š. ima probleme sa zakonom. Zapravo, policija je proteklog tjedna uhitila Aldina Š. kojega su sumnjičili za pucnjavu, pokušaje razbojništava i seriju krađa, među kojima su i akumulatori iz osobnih vozila, ali nije mu određen pritvor.

Aldin je tada naoružan plinskim pištoljem pucao na čuvara u mostarskom naselju Zalik, koji je čuvao radne strojeve na gradilištu pokraj novog kružnog toka prema mostu Avenija - Sutina.

Dalje je svoj razbojnički pohod nastavio pokušajem krađe akumulatora iz osobnog vozila u naselju Vojno. Nakon što je vlasnik vozila osujetio krađu, razbojnik, koji je nedugo prije toga bio pušten iz pritvora, pištoljem je zaprijetio i pobjegao, ostavivši preneraženog i šokiranog vlasnika vozila.

Policija ga je uhitila, ali pucnjava, prijetnje ni pokušaji razbojništava nisu bili dovoljni da Aldin na dulje vrijeme završi iza rešetaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.