Mladići poginuli u Đurđevcu nedavno su kupili kuće, imali su po troje djece

PRIJATELJI i susjedi Roman (22) i Vedran (26) Bogdan iz đurđevačkog naselja Stiska poginuli su u tragičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju oko 3:30 na đurđevačkoj obilaznici. U nesreći je teško ozlijeđeno još šest osoba.

Prijatelji poginulih Vedrana i Romana s tugom i nevjericom primili su tragične vijesti.

"I Vedran i Roman imaju po troje djece pa je tragična smrt posebno pogodila njihove obitelji. I jedan i drugi su taman kupili kuće i namjeravali su se preseliti iz naselja. U subotu navečer su rekli da idu u noćni izlazak s prijateljima i teško nam je svima pomiriti se s činjenicom da ih više nikad nećemo vidjeti", rekli su za Podravski prijatelji poginulih Vedrana i Romana koji, iako imaju isto prezime, nisu u rodu.

S njima su u Audiju bila još dvojica mlađih muškaraca koji su nakon nesreće u kritičnom stanju. 33-godišnjak je izuzetno teško ozlijeđen i stanje mu je vrlo ozbiljno. Ima unutarnja krvarenja i tešku ozljedu glave s izljevom krvi u mozak. Nalazi se u Jedinici za intenzivno liječenje virovitičke Opće bolnice gdje mu se liječnici bore za život. Drugi putnik (31) iz Audija prebačen je u koprivničku bolnicu gdje je hospitaliziran također s teškim ozljedama koje ipak, čini se, nisu opasne po život, javio je Podravski.

Do nesreće je došlo kada su mladići Audijem prešli u suprotni trak i zabili se u automobil u kojem je bila četveročlana obitelj - 50-godišnji vozač, njegova 47-godišnja suvozačica, 19-godišnji putnik i 14-godišnja putnica.

Oni su također s teškim ozljedama bili prebačeni u koprivničku bolnicu, no oporavili su se. 

 

Pročitajte više