Pauletić: Bit ću MOST-ov kandidat za gradonačelnika Splita ako ispune moje uvjete

Foto: FaH

ROBERT Pauletić, bivši zamjenik ministra turizma, mogući je MOST-ov kandidat za gradonačelnika

Gradske špekulacije je i sam potvrdio na svojem Facebooku te je priznao da je s MOST-om u razgovorima, ali da oni trebaju ispuniti njegovu "listu od nekoliko jasnih uvjeta".

"Već nekoliko dana po medijima se nagađa kako bih ja mogao biti kandidat Mosta za splitskog gradonačelnika. Odbijao sam išta reći za RTL, HTV, Radio Dalmaciju, Jutarnji itd, jer sam se dogovorio s ljudima iz Mosta da nema nikakvih izjava. Smatram, međutim, da mogu reći sljedeće: da, ljudi iz Mosta su me pitali bih li htio biti njihov kandidat. Istina je da su me to pitali već i prije, tijekom ljeta, a tada sam otklonio razgovore o toj temi. Ovaj put sam prihvatio razgovore, ali uz listu od nekoliko jasnih uvjeta koje bi Most trebao ispuniti da bih se ja zaista kandidirao. O detaljima, naravno, neću za javnost. Istina je da zasad ništa nije definirano, a sve ostalo su novinska nagađanja", napisao je Pauletić na svojem Facebooku.

Otišao iz hotela jer su u njemu bili - Srbi

Splitskoj publici Pauletić je poznatiji po angažmanu u Splitskom tjedniku, časopisu koji je devedesetih pod uredničkom palicom Marinka Božića javno prozivao 'navodne KOS-ovce' i huškao protiv Srba u Hrvatskoj.

Kada ga je MOST postavio za zamjenika ministra turizma, mediji su na Pauletićevom Facebooku pronašli i zanimljivu izjavu o tome da je jednom otišao iz hotela jer su u njemu boravili i - Srbi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.