Mostov kandidat za Split: Puljak je dotaknuo dno

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

KANDIDAT Mosta za gradonačelnika Splita Josip Markotić nakon današnjeg sučeljavanja kandidata za Split rekao je da je Ivica Puljak iz Centra dotaknuo dno.

"Suočen s još jednom u nizu afera u vlastitim redovima gubi tlo pod nogama i kao noj zabija glavu u pijesak ne želeći se suočiti sa stvarnošću. Umjesto toga na najgori mogući način danas je oklevetao Most degutantnim lažima. Znajući da nam ne samo nikakvu aferu, kriminal i korupciju ne može prišiti nego i da smo bili jedni od najkvalitetnijih vijećnika u Gradskom vijeću, obrušio se na nas besramnim klevetama i lažima", rekao je Markotić, prenosi Dalmatinski portal.

Markotić je naveo da Puljak dok je bio gradonačelnik nije znao odgovoriti na Mostove primjedbe koje su iznosili na radnim tijelima i sastancima. Tvrdi da su zato morali raspravljati s pročelnicima i izrađivačima studija. 

"Drago nam je što ste prioritete koje smo mi zadali predstavili kao svoj program", poručio je Markotić Puljku pa Splićanima rekao da ni HDZ ni Puljak nisu rješenje za Split.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.