Bulj: Neću imati sluganski odnos prema onima na vrhu države

Foto: Hina

MOSTOV kandidat za splitsko-dalmatinskog župana na lokalnim izborima Miro Bulj poručio je na glavnome sinjskom Trgu kralja Tomislava da će Sinju vratiti samostalni Dom zdravlja, kakav je nekad bio, te da će nastojati poboljšati rad drugih medicinskih ustanova, ponajprije sinjskog rodilišta i stacionara.

"Školstvo je u lošem stanju, Sinj nije dobio Osnovnu školu fra Pavla Vučkovića zbog manipulacija županijske i gradske vlasti", ustvrdio je Bulj te ponovio da će školarci u cijeloj županiji imati besplatne udžbenike i besplatan prijevoz.

Zaboravljena Cetinska krajina

Ocijenio je da je prometna povezanost loša, a istaknuo je i veliki problem u poljoprivrednoj proizvodnji u Cetinskoj krajini, gdje poljoprivrednicima nije riješeno natapanje Sinjskog polja, zbog čega stagnira poljoprivreda i stočarstvo.

Istaknuo je da je Splitsko-dalmatinska županija "zaboravila Cetinsku krajinu", koja je, kako je rekao, puna potencijala.

"Zaustavit ćemo izgradnju termoelektrane za koju se zalagao sadašnji župan, borit ću se da se Sinju vrati status potpomognutog područja. Zalagat ću se za održivi razvoj... To obećavam svom Sinju i svojoj Zagori",  rekao je Bulj i "onima na vrhu države" poručio kako neće imati sluganski odnos prema njima kao što su radili prijašnji župani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.