Motociklist (25) skrivio nesreću u Slavonskom Brodu, teško je ozlijeđen

Screenshot: Google Maps

POLICIJA u Slavonskom Brodu izvijestila je o dvije nesreće koje su se danas dogodile na području te policijske uprave. 

U Vrpolju se dogodila nesreća s tri lakše ozlijeđene osobe. Iz PU brodsko-posavske su poručili da su u tijeku očevid i utvrđivanje činjenica i okolnosti nastanka prometne nesreće. Policijski službenici po dovršetku će podnijeti odgovarajuće prijave, priopćili su iz policije.

25-godišnji motociklist ozlijeđen u Slavonskom Brodu

Policija je priopćila detalje prometne nesreće koja se dogodila danas u 13:30 u Ulici Petra Krešimira IV. u Slavonskom Brodu.

Očevidom je utvrđeno da je 25-godišnjak, upravljajući motociklom zbog neprilagođene brzine kretanja sustigao drugi motocikl koji se kretao ispred te u izbjegavanju udara zakočio, izgubio nadzor nad vozilom te pao s motociklom na kolnik.

"Potom je došlo do klizanja te je 25-godišnji motociklist tijelom udario u lijevi dio osobnog automobila koji se kretao iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 48-godišnjak.

Motocikl je udario u osobni automobil, kojim je upravljala 47-godišnjakinja, a koji se kretao iza spomenutog automobila. Motocikl se potom odbio i u daljnjem klizanju po kolniku udario u stražnji dio parkiranog teretnog automobila, kojim je prethodno upravljao 35-godišnjak", priopćila je PU brodsko-posavska.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 25-godišnjak, kojem je pružena liječnička pomoć te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv 25-godišnjaka podnijet će prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.