Motorola predstavila svoj najnoviji , "najtanji smartphone na svijetu"

TVRTKA Motorola Mobility danas je predstavila svoj smartphone. Riječ je o uređaju "Razr" koji radi na Android platformi i prodavat će se po cijeni od 299 dolara, a zbog svoje debljine od svega 7.1 milimetara nazvan je "najtanjim smartphoneom na svijetu", javlja Reuters.

Kučište telefona ojačano je kevlarskim vlaknima, a uređaj ima brzi dual core1.2 gigahercni procesor i jedan gigabajt radne memorije.

Razr, koji je ime dobio po nekoć najprodavanijem Motorolinom "glupom" mobilnom uređaju moći će skidati filmove s Netflixa, a ima i kamere s prednje i stražnje strane.

Ovaj smartphone predstavljen je nekoliko dana nakon što je Appleov iPhone 4s pušten u prodaju i s više od četiri milijuna kupljenih uređaja srušio sve rekorde, a Motoroli bi trebao pomoći u oporavku nakon nekoliko godina tržišnih gubitaka.

Predbilježbe počinju 27. listopada, a tvrtka, koja je pristala da ju za 12.5 milijardi dolara kupi Google, također je predstavila i uređaj koji je kombinacija GPS-a i mp3 playera, te njime cilja na fitness entuzijaste.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.