Mrsić na konvenciji napao Bernardića, SDP-ovci ga prekidali

Foto: FaH/Pixsell/Marko Lukunić

NA KONVENCIJI SDP-a dosad je samo Mirando Mrsić blago kritizirao predsjednika stranke Davora Bernardića i novi program socijaldemokrata.

Borimo se da ne budemo treći

“Iza nas je teška godina u kojoj smo ostali na 20 posto. No, ne brinu me ankete. Brine me što građani ne prepoznaju što SDP zastupa. Više se ne borimo protiv HDZ-a, naši pogledi su upereni Živom. Umjesto da se borimo da budemo prvi mi se borimo da ne budemo treći. Građani nam kažu da im izgledamo kao neodlučna osoba koja ne zna iskoristiti prilike koje mu se pružaju. Po čemu nas pamte u posljednjih godinu dana – po politikama i rješenjima ili po selfiejima i satiri. Dajte, osvijestimo se”, poručio je stranačkim drugovima Mirando Mrsić.

Dio delegata nije baš najbolje primio njegove kritike pa su ga prekidali dobacivanjem iz publike tako da je i predsjedavajući konvencije morao intervenirati.

"Morali smo i tebe trpjeti"

Na Mrsićeve kritike odmah je odgovorio sljedeći govornik.

“Mirando, ovo nije poticaj što ti govoriš. Ni tvoj dio nije bio dobar s onim što si radio oko radnika pa smo morali to istrpjeti”, rekao je Željko Macanić, delegat iz Slavonije.

Mirando Mrsić već godinama uporno kritizira Davora Bernadića još od vremena kada je sadašnji predsjednik SDP-a bio šef zagrebačke organizacije. Zbog toga je prije nekoliko mjeseci bio i pred izbacivanjem iz stranke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.