Mrtav pijan s Mercedesom skrivio dva sudara i bježao s mjesta nesreća

ISTARSKI policajci su jučer oko 20.10 sati uhitili 52-godišnjeg D.Z. iz Medulina koji je prije toga s Mercedesom SLK 230 skrivio dva sudara i pobjegao s oba mjesta nesreće.

Prvu nesreću je skrivio oko 18.40 sati kada je zbog prebrze vožnje na skretanju iz pulske Flaciusove u Arsenalsku ulicu prešao na suprotni trak i udario u bok Hyundaija Accenta kojega je vozila 32-godišnja S.Š iz Pule.

Izmjerili mu 2,36 promila alkohola u krvi

Vozač Mercedesa je nastavio svoj put te je 20 minuta kasnije u zavoju u Premanturi ponovno prešao na suprotni trak ceste i udario u Opel Kadett s kojim je dolazio 37-godišnji K.K. iz Pule. Niti nakon druge D.Z. nije mislio da se treba zaustaviti. Policajci su ga ipak uhvatili oko 20.10 sati i odveli na otrježnjenje u stanicu. Izmjereno mu je 2,36 promila alkohola u krvi, a može se samo pretpostavljati koliko je imao kada je izazvao prvu nesreću.

Na njegovu i sreću drugih sudionika nesreća, nastala šteta je samo materijalna, a nitko nije ozlijeđen. Svojim ponašanjem D.Z. je zaradio prekršajne prijave zbog izazivanja prometne nesreće, vožnje pod utjecajem alkohola, neprilagođene brzine i bijega s mjesta nesreće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.