Na Fejsu se pod Kolakušićevim imenom žale na HRT. Kolakušić: Stranica je lažna

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

NA FACEBOOK stranicu "Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić" sinoć je postavljena objava u kojoj se izražava nezadovoljstvo činjenicom da su Kolakušiću i na radiju i na televiziji ždrijebom dodijeljeni termini u radnom tjednu ujutro, a Kolakušić je poručio kako je on jedini kandidat koji ne može otići sa svog radnog mjesta "kao svi drugi". 

Poručeno je da se "svim silama trude da glas Mislava Kolakušića ne dođe do građana".

Iz Kolakušićevog stožera su se međutim javili i osporili da je riječ o njegovoj stranici. Rekli su kako je riječ o lažnoj stranici koja nema veze s Kolakušićem. 

U objavi sa stranice "Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić" stoji: "Sukladno "'Programskim pravilima HRT-a za praćenje izbora za Predsjednika Republike', ždrijebom je određen redoslijed predstavljanja kandidata u posebnim emisijama HRT-a.

Mislava Kolakušića europarlamentarnog zastupnika odredili su kao gosta 19.12.2019 ( četvrtak) u 08:15- 08:45. On je jedini kandidat koji sa svoga radnog mjesta ne može otići poput drugih, a za gostovanje na radiju isto su mu dali termin u toku radnog tjedna utorak 10.12.2019 u 07:30- 08:00

Nismo ni mislili da će Mislav dobiti neki drugi termin. Svim silama trude se da glas Mislava Kolakušića ne dođe do građana."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.