Nandi Teklić i društvo urinirali po servisu i stolovima u Kerumovom hotelu Neva

SPLITSKA policija traži starog znanca, 32-godišnjeg Nandija Teklića, koji je u subotu oko 6 sati upao s društvom u Kerumov hotel Neva u Podstrani. Unutra ih je pustio recepcioner. Ekipa se zadržala kraće vrijeme, pogostili su se doručkom pripremljenim za goste hotela, a kad su otišli, recepcioner je otkrio da su urinirali po servisu i stolovima, ali i ukrali nešto novca. Incident je odmah ujutro prijavio gradonačelnik osobno u Drugu policijsku postaju.

Barin sin

Nandi Teklić, sin je Bare Teklića, Kerumovog prijatelja, poslovnog suradnika i savjetnika. Dosad je skupio 15-ak kaznenih prijava. Ima svega, droge, nasilja, kidnapiranja, razbojništva... Posljednji put policija ga je tražila prije četiri godine kad je nakon svađe u kafiću ubo L.J. u desnu nogu, i to nožem za rezanje limuna kojeg je pokupio na šanku. 

Bare i Kerum nedavno su prilično zahladili svoje odnose, ali su u zadnje vrijeme opet dobri. Kerum mu je prodao prostor prekoputa President hotela u Splitu, gdje je Bare napravio kafić, ali je ispao problem s građevinskom inspekcijom i Državnim odvjetništvom, jer je zauzeo previše prostora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.