Navijači u 5 ujutro u Vodicama cipelarili ljude. Troje teško ozlijeđenih

Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu. Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad šestoricom mladića (22-godišnjakom, 21-godišnjakom, 20-godišnjakom, 19-godišnjakom, 18-godišnjakom i maloljetnikom) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Sudjelovanje u tučnjavi, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske. 

Utvrđeno je kako su osumnjičenici, inače pripadnici jedne navijačke skupine, u subotu oko 5 sati ujutro na Obali Juričev Ive Cote u Vodicama prišli oštećenima te ih tjelesno napali. Zadali su im više udaraca šakama u glavu. 

Osumnjičeni završili u pritvoru

Oštećeni su od siline udaraca pali na tlo, nakon čega su ih osumnjičeni nastavili udarati nogama i rukama u predjelu tijela. Četvorica oštećenika završila su u Općoj bolnici u Šibeniku, gdje im je pružena liječnička pomoć. 

22-godišnjaku, 58-godišnjaku i 53-godišnjaku su okvalificirane teške tjelesne ozljede, dok je 44-godišnjak lakše ozlijeđen. Iz policije nisu priopćili ništa o tome jesu li oštećeni bili pripadnici neke druge navijačke skupine, odnosno što je bio motiv napada. Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je upućena nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.