NCP Šibenik: Servisirali smo "Malo vitra", ali Sanader nije potpisao radni nalog

"TVRDNJA da radni nalozi za servis jahte „Malo vitra“ glase na ime g. Ive Sanadera u potpunosti je neistinita, te sukladno tome niti jedan zaposlenik ili suradnik NCP-a Vam nije mogao dati tu informaciju. U NCP Remontnom Brodogradilištu Šibenik ne postoji niti jedan radni nalog koji glasi na ime g. Sanadera koji nikada nije bio klijent niti jedne od tvrtki članica NCP Grupe, pa tako ni NCP RBŠ", stoji u demantiju Nautičkog centra Prgin kojeg potpisuje Laura Visković PR NCP Grupe u kojem tvrde kako Sanader nije potpisao sporni nalog.

> Sanaderovo krstarenje vrijedno je 200 do 300 tisuća proračunskih kuna: Plaćamo mu ljetovanje

Podsjetimo, Index je jučer pisao kako Sanadera na njegovu krstarenju danonoćno prati plovilo Policijske uprave šibensko-kninske P-203 "Krapanj", te da bi poslovi osiguranja, na koje pobjegli premijer ima pravo sljedećih šest mjeseci mogli stajati oko 200 do 300 tisuća kuna za vrijeme Sanaderova krstarenja po šibenskom akvatoriju.

Tajnost podataka

U dijelu teksta, objavili smo neslužbenu informaciju kako je "Malo vitra" servisiran u NCP-u te da je Sanader potpisao radni nalog. U NCP-u tvrde kako je jahta zaista servisirana za nepoznatu svotu novca, no opovrgavaju kako je Sanader bio taj koji je potpisao radni nalog.

"Jahta 'Malo vitra' bila je na servisnom održavanju u NCP Remontnom Brodogradilištu Šibenik, a o vrsti poslova koji su obavljeni, trajanju ili vrijednosti istih ne možemo govoriti s obzirom da ugovori koje sklapamo s našim klijentima sadrže stavku o tajnosti podataka", navodi se u demantiju za koji uprava smatra da je narušen ugled NCP-a, grupacije koja u okviru 10 tvrtki specijaliziranih u nautičkom sektoru zapošljava gotovo 400 radnika sa šibenskog područja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.