Ne pali ih više BMW, sad bi Audije

NAJNOVIJI rebalans proračuna premijerke Jadranke Kosor uključuje i zabranu nabavki novih automobila za ministarstva te za državne i javne ustanove, međutim čini se da je neki dobro ne čuju.

Gluh radi novog automobila

Među "gluhima" je tek instalirani direktor Zračne luke Zagreb Andrija Markić, koji je u duhu vremena raspisao natječaj za novi osobni automobil i to "više srednje klase". Inače, za one koji su možda zaboravili, bivši direktor Zračne luke Boško Matković koji je imao plaću od gotovo 46 tisuća kuna mjesečno koja je uključivala i niz bonusa koji su mu omogućavali mjesečna primanja veća od sto tisuća kuna, smijenjen je i zbog rasipništva, no nova metla na Plesu čini se i dalje isto mete. Dokaz za to nabavka je pola milijuna vrijedne limuzine i to Audija.

Kako piše Jutarnji list novi direktor se brani kako je njegov prethodnik Matković nabavio i koristio službeni automobila Phaeton vrijedan oko milijun kuna, koji je prešao više od 100.000 kilometara i koji je sada u "potpuno raspadajućem stanju". Markić kaže kako su taj automobil prije 25 dana vratili u auto-kuću od koje je uzet na leasing.

Jeftini Audi od pola milijuna kuna

"Sada ćemo kod te iste kuće uzeti Audi i uštedjet ćemo znatna sredstva. Nećemo uzeti ništa skupo nego drastično jeftiniji automobil", tvrdi direktor Zračne luke Zagreb u razgovoru za Jutarnji dodajući kako će novi automobil biti - Audi vrijedan tek oko pola milijuna kuna. Sitnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.