Netko je kamenom razbio prozor splitske udruge koja brine o bolesnoj djeci

Foto: Facebook

NETKO je u prozor prostorija udruge Anđeli iz Splita bacio kamen te razbio staklo. O događaju je na Facebooku izvijestila Anka Đikić, edukatorica i njegovateljica udruge Anđeli koja skrbi o djeci s najtežim tjelesnim oštećenjima.

"Jutros dođemo na posao i dočeka nas ovaj prizor... U glavi svih nas ista pitanja - Zašto? Čemu? Što bi bilo da je unutra bio netko od nas ili ne daj Bože dijete?... Tisuću pitanja, nigdje prihvatljivog odgovora... Bogu hvala na dobrim ljudima koji su nam donirali video nadzor kad je bio problem gospodina s nožem. Pregledamo kamere... igramo se malo detektiva .. možebitno smo i pronašli počinitelja... Jesam li zadovoljna? Ne!

Nakon svega toga ostaju ista pitanja- Zašto? Čemu? Kuda ide ova mladost, ovaj grad, ovaj svijet...? U svemu nastojim vidjeti ono pozitivno, a u ovoj priči su to Electronic Security koji nam je donirao video nadzor i naš Ante Lukačević i AL-MAT koji su u danu riješili prozor. Svaka riječ je nedovoljna za zahvaliti Vam se. Svijetli ste primjeri ovog krivudavog svijeta", napisala je Đikić na Facebooku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.