Nijemac čekićem zatukao troje svoje djece na spavanju

ČISTO zvjerstvo, opis je onog što se dogodilo u jednoj obitelji u njemačkom gradu Hessenu, gdje je 40-godišnji B. Werner čekićem na spavanju zatukao svoje troje malene djece.

Nasilni otac ušao je u sobu gdje su spavala njegova djeca, sedmogodišnja Catherine, petogodišnja Anna-Lena i trogodišnji Jonas te ih izudarao čekićem po glavi. Nekim nevjerojatnim čudom, sva su djeca preživjela zvjerski napad, koji je šokirao javnost i nalaze se u bolnici s teškim ozljedama glave.

Djeca preživjela napad, obje djevojčice u komi

Obje djevojčice nalaze se u komi, u kritičnom stanju, no liječnici će mlađu od dvije djevojčice za uskršnji vikend pokušati probuditi iz kome, a majka Astrid cijelo je vrijeme pored njih u bolnici.

Njezin brak s monstrumom od oca, prožet je mržnjom i ljubavi istovremeno, a Wernera je upoznala 2000. godine. "Bio je šarmantan i pun ljubavi. Nakon tri godine smo se i oženili, a tad se sve promijenilo. Tretirao me kao svoje vlasništvo, stalno me tukao i bacao niz stepenice. Često je bio pijan, pušio marihuanu te uzimao kokain i ecstasy", opisala je svoj brak za Bild majka Astrid.

Poznat policiji zbog krađa i pljački

Nasilni je otac od 2006. godine mogao samo povremeno viđati svoju djecu, prema kojoj je isto tako bio nasilan, zbog čega ga je Astrid prijavila vlastima. Policiji je poznat otprije zbog raznih slučajeva krađe i pljačke.

B. Werner trenutno se nalazi u pritvoru, a protiv njega je podignuta optužnica za trostruki pokušaj ubojstva vlastite djece.

B.V.
Foto: Bild

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.