NK Jadran Supetar: Prekidamo treninge djece, scene od danas lede krv u žilama

NK JADRAN iz Supetra objavio je na društvenim mrežama da prekida treninge djece.

U kratkom priopćenju može se naslutiti da se radi o pojavi više maskiranih osoba na terenu, o čemu je pisala gradonačelnica Ivana Marković. Dodaju da privatni zaštitari odjeveni u crno brane ljudima ulazak u prostorije kluba.

"NK Jadran Supetar privremeno obustavlja treninge djece zbog novonastale situacije vezane za aktivnosti u svezi nasilnog ulaska u dosadašnje prostorije DVD Supetar, a sada skladišnog prostora.

>> VIDEO Gradonačelnica Supetra objavila snimku, ljudi u crnom blokirali ulaz u DVD

Treninzi djece za sada se obustavljaju do uspostave reda i sigurnosti za sve dionike kluba, ponajprije djece. Scene koje smo doživjeli jučer i danas na našem Velom placu lede krv u žilama i nama starijim predstavnicima kluba, a kako ne bi djeci", stoji u objavi..

Interventna policija, zaštitari privatne agencije odjeveni kompletno u crno, koji pokušavaju onemogućiti ulaz u prostore našeg kluba, zasigurno nisu scene koje želimo da djeca pamte.

Upravo stoga, s aktivnostima ćemo nastaviti kada se za to stvore uvjeti dostojni naše djece, jer ona zaslužuju biti izuzeta od ovakvih neljudskih postupaka", stoji u objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.