Noćni provod u Makarskoj: Pijan ga isjekao razbijenom bocom

MAKARSKA policija uhitila je sinoć 33-godišnjeg Antu Sertića. Sumnjiče ga, naime, da je pijan, sa 1,94 promila alkohola u krvi, staklenom bocom nanio čitav niz reznih rana po glavi i rukama 27-godišnjem Danijelu Spahiću. I on je bio pijan. Izmjerili su mu 1,86 promila alkohola. Našli su ga na makarskoj rivi kako tumara cijeli krvav. U bolnici su mu utvrdili brojne rezne rane po glavi i rukama i prebačen je u splitski KBC na daljnje liječenje. Policiji je kazao kako ga je Sertić napao pred lokalom Fruit bar.

Minirao auto dogradonačelniku zbog koncesije za ležaljke

Uhićenog Sertića priveli su, pak, istražnom sucu u Split. Već ima jedan pokušaj ubojstva. Prije četiri i pol godine nožem je nakon tučnjave u restoranu Plaža pet puta ubo Marina Ravlića. I tad je bio pijan. Izmjerili su mu 1,44 promila alkohola. 

Sertić je poznat i po miniranju automobila bivšeg zamjenika makarskog gradonačelnika Siniše Srzića. U eksploziji je oštećeno još 12 automobila, kao i pročelje Srzićeve kuće. Djelo je Sertić priznao tek kad je nastupila zastara, nakon više od šest godina, a policiji je pojasnio da se uzrujao što mu Grad Makarska nije dao koncesiju za ležaljke na plaži. Eto, malo mu treba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.