Nosača prtljage u Americi usisao motor aviona

Ilustracija: Shutterstock

NOSAČ prtljage u američkoj zračnoj luci Montgomery u Alabami poginuo je na Staru godinu tako što ga je usisao motor aviona. 

Vlasti kažu da se nesreća dogodila u subotu oko 15 sati, kada ga je navodno usisao upaljeni motor aviona na letu Envoy Aira, koji je bio parkiran prije planiranog leta za Dallas u Teksasu. 

Riječ je o zaposleniku Piedmont Airlinesa koji još nije identificiran. I Envoy i Piedmont regionalne su podružnice American Airlinesa.

Zračna luka Montgomery zatvorena je neposredno nakon nesreće, ali je nastavila s radom u subotu kasno navečer, objavio je Montgomery Advertiser.

Istraga je u tijeku, a u njoj sudjeluju i Savezna uprava za zrakoplovstvo i Nacionalni odbor za sigurnost zračnog prometa. American Airlines se oglasio priopćenjem u kojem navodi da su shrvani nesrećom u kojoj je sudjelovao njihov zaposlenik.

"Naše misli i molitve su s obitelji i našim lokalnim članovima tima. Usredotočeni smo na to da svi uključeni dobiju podršku koja im je potrebna u ovom teškom trenutku", navodi se u objavi.

Piedmont Airlines je angažirao svoj tim CARE kako bi pružio psihološku podršku obitelji, prijateljima i suradnicima žrtve.

Wade A. Davis, izvršni direktor zračne luke, također se oglasio.

"Tužni smo zbog tragičnog gubitka člana tima AA/Piedmont Airlinesa. Naše misli i molitve su s njegovom obitelji u ovom teškom trenutku", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.