Nova regulacija na rotoru u Zagrebu, nastao je kaos

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

KOD Remetinečkog rotora u Zagrebu koji se gradi već godinu dana jučer je uvedena nova regulacija prometa koja je jutros izazvala ogromne gužve.

Zatvoren je jedan prometni trak na privremenoj prometnici u smjeru Novog Zagreba, i to bez da je građanima poslana obavijest o tome.

Čitatelj: Gužve sežu do zapadnog dijela grada

"Želim vam ukazati na suludu odluku izvođača radova koju je odobrio grad Zagreb na Remetinečkom rotoru. Naime, u smjeru istoka je zatvorena jedna traka. Navedeno je izazvalo ogromne gužve koje sežu do zapadnog dijela grada.

Postavlja se pitanje koji je genijalni um čekao cijelo ljeto, kad je bio smanjeni promet u gradu, i na prvi dan škole odlučio zatvoriti jednu traku na ionako problematičnom dijelu prometnice.

Molim vas, sramotno je da se nečijom neodgovornošću, samovoljom i nesposobnošću građani maltretiraju na ovaj način", javio nam je čitatelj. 

Trak zatvoren zbog spajanja novog podvožnjaka

Poslao je i odgovor koji su mu poslale Zagrebačke ceste. 

"Po Rješenju Gradskog ureda za promet jučer je postavljena nova regulacija prometa na Remetinečkom rotoru te molimo da se obratite istima", stoji u tom odgovoru. 

Jedan trak je zatvoren, prema dostupnim informacijama, zbog toga što su započeli radovi na spajanju novog podvožnjaka s cestom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.