Novi strujni udar na Alkarskom trkalištu u Sinju, mladić završio u bolnici

Foto: Frano Jerkan/PIXSELL

Na Alkarskom trkalištu u Sinju prošli tjedan dijete je stresla struja, a ovom nesretnom događaju svjedočili su prolaznici koji su odmah pozvali hitnu medicinsku pomoć.

Kako je Dalmacija Danas ranije pisala, na teren su uz djelatnike hitne medicinske pomoći stigli i policijski službenici, ali i djelatnici HEP-a. Također, vrijedi napomenuti da je dijete prevezeno najprije u Dom zdravlja Sinj, odakle je prebačeno u splitsku bolnicu, gdje je hospitalizirano. Srećom, nisu mu utvrđene nikakve ozlijede.

No ovaj problem očito se još nije otklonio na Alkarskom trkalištu u Sinju. Sinoć se dogodila identična nesreća.

Došlo je do novog strujnog udara, a 19-godišnjak je odveden na liječnički pregled. Srećom, prošao je bez ozljeda i odmah je otpušten iz bolnice.

"Jučer, 17. srpnja 2023. godine u Sinju, na Alkarskom trkalištu, na metalnim tribinama tzv. palkama namijenjenim za gledatelje 19-godišnjak prilikom izlaska s tribina rukama uhvatio za zaštitnu ogradu tribina kojom prilikom je došlo do strujnog udara. Odveden je na liječnički pregled, nije zadobio ozlijede i pušten je iz bolnice", otkrili su Dalmaciji Danas iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

"Danas će na mjesto događaja pristupiti ovlaštene osobe koji će obaviti potrebna mjerenja s ciljem otkrivanja i otklanjanja uzroka", zaključili su iz PU splitsko-dalmatinske.