Splitska novinarka tvrdi da je u samoobrani dečku zarila nož 10 centimetara u prsa, bila je pijana

SPLITSKA novinarka Vesna Božanić Serdar tvrdi da je ubila svog dečka Antu Čikeša u samoobrani. Policiji je, naime, sinoć odmah nakon nemila događaja u stanu na Firulama ustvrdila kako je krenuo na nju s nožem. Otela mu ga je i zarila u srce. Odmah je nazvala 112. Bila je u stanju teškog stresa, vrlo alkoholizirana. Navodno su joj izmjerili preko tri promila alkohola. Danas će je odvesti na ispitivanje kod zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Splitu.

Zabila mu nož 10 centimetara u srce!

Samoobrana će teško proći. Naime, Božanić Serdar veoma je sitna i krhe građe pa je teško vjerovati da bi tek tako otela nož Čikešu. Drugo, na njegovom tijelu nema znakova borbe. Tek jedan, ali fatalan ubod nožem. I to kakav! Božanić Serdar svom je dragom zabila nož ravno u srce! Ulazni kanal mjeri čitavih deset centimetara, što svjedoči o snazi kojom je zariveno sječivo.

U stanu, osim toga, nisu zamijećeni tragovi obračuna. Sve je na svom mjestu. I danas policija obavlja očevidne radnje na mjestu zločina, koji je užasnuo Split i šokirao brojnu novinarsku zajednicu.

Novinarska veteranka

Vesna Božanić Serdar bila je prava veteranka svog posla. Izgarala je za novinarstvo i fotografiju. Nažalost, potjerana je iz Novog lista, i ona se unatoč silnom trudu i zalaganju našla na listi onih koje su poslodavci uputili u nove životne izazove. Tu je bio i problem sa alkoholom i čestim suicidalnim razmišljanjima.

Božanić Serdar dolazi iz ugledne obitelji. Majka joj je bila profesorica, otac narodni heroj admiral Andrija Božanić. Obitelj je svojedobno potresla tragična smrt Vesnine sestre blizanke.

U svibnju prošle godine Božanić Serdar predstavila je knjigu "Navigavanje i ribarsko prigovaranje", novelu o njezinom putovanju sa bivšim suprugom pomorcem. Dva dana prije ubojstva proslavila je 47. rođendan. Ubila je na petak 13. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.