Obitelj glumca Carradinea zatražila da FBI istraži njegovu smrt

OBITELJ američkog glumca Davida Carradinea zatražila je od FBI-ja da istraži njegovu smrt. Naime, obitelj i menadžer zvijezde filmova "Kung Fu" i "Kill Bill" sumnjaju kako je Carradine ubijen zbog "sumnjivih okolnosti" u kojima je pronađen mrtav. Carradineovo tijelo je jutros iz Bangkoka poslano u SAD.

> Video: Glumac David Carradine slučajno se objesio u seksualnoj igri?

> Umro s užetom oko vrata i penisa: David Carradine je ubijen?

Podsjetimo, tajlandska policija je izvijestila kako je 72-godišnji glumac David Carradine preminuo ili uslijed gušenja ili uslijed srčanog udara tijekom orgazma kojeg je doživio tijekom "erotske igrice". Carradinea je hotelska sobarica pronašla obješenog u ormaru. Bio je gol te je oko vrata i penisa imao omotano uže koje je skinuo sa zastora.

"Jedno uže mu je bilo vezano oko vrata, drugo oko penisa. Međusobno je spojio užad i visio je tako u ormaru. Pod takvim okolnostima ne možemo biti sigurni je li počinio samoubojstvo ili je preminuo od srčanog udara tijekom masturbacije, odnosno orgazma", naveo je zapovjednik lokalne policije Worapong Siewpreecha.

Forenzički stručnjak Porntip Rojanasunan je izjavio kako je smrt, najvjerojatnije, nastupila nakon "autoerotskog nesretnog slučaja". "To nije ni samoubojstvo ni ubojstvo, ali on je umro... Nakon masturbacije", dodao je Rojanasunan.

I.M.
Foto: JLP, AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.