Objavljena imena žrtava teške nesreće u Slovačkoj, najmlađa imala 14 godina

Foto: Epa, Index

NAJMANJE 12 osoba je poginulo i 17 je ozlijeđeno u jučerašnjem sudaru autobusa i kamiona na zapadu Slovačke, a danas je policija objavila imena i godišta žrtava.

Tragična prometna nesreća dogodila se oko 15 sati blizu mjesta Nitrianske Hrnčiarovce.

Prema informacijama koje donose slovački mediji, autobus je bio pun srednjoškolaca, koji su većinom i žrtve nesreće. Riječ je o autobusu kompanije Arriva.

Prema riječima svjedoka, kamion pun građevinskog materijala se ljuljao na cesti te je onda prešao u suprotni smjer. Vozač autobusa pokušao je izbjeći sudar, ali nije uspio. Kamion je udario u bočnu stranu autobusa.

Imena i godišta žrtava

Policija je započela istragu, a jedan od ozlijeđenih putnika nalazi se u kritičnom stanju u bolnici i bori se za život, piše Aktuality.sk.

Devet poginulih žrtava živjelo je u naselju Kolinany, koje se nalazi blizu mjesta tragedije, što je na društvenim mrežama potvrdio i lokalni načelnik. Imena tih žrtava kasnije je objavila policija.  

Imena poginulih zajedno s njihovom fotografijom objavio je i načelnik općine Jelenec Ivan Varga. Troje učenika koji su poginuli došlo je iz te općine.

Imena žrtava autobusne nesreće na zapadu Slovačke:

Natalia (14)

Alex (15)

Denisa (18)

Veronika (18)

Martin (18)

Mariana (22)

Adriana (43)

Dušan (43)

Erika (44)

Alena (56)

Ladislav (62)

Barbora (71)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.