Objavljeni detalji strašne nesreće kod Okučana u kojoj su poginule dvije osobe

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

DVIJE su osobe poginule u prometnoj nesreći na čvorištu Okučani jutros oko 10 sati na izlazu s autoceste, izvijestila je policija.

Sudarili se Fiat Punto i BMW, poginuo par iz Punta

"Prometna nesreća dogodila se kad je Fiat Punto, riječkih registarskih oznaka, pri dolasku s autoceste prešao na suprotni kolnički trak te udario u BMW koji se kretao u smjeru autoceste. U prometnoj nesreći poginuli su 66-godišnji vozač i 65-godišnja suvozačica iz Punta. Vozač u BMW-u zadobio je tjelesne ozljede", rekao je načelnik postaje prometne policije Slavonski Brod Franjo Galić.

Promet na čvorištu Okučani visokog je intenziteta jer ondje s autoceste silaze vozila prema graničnom prijelazu Gradiška, prema Bosni i Hercegovini.

Tijekom očevida promet se na tom pravcu uz asistenciju policije odvijao izmjenično bez dužih zastoja.

"Na mjestu događaja prometne nesreće, kod Okučana, u kojoj su poginule dvije osobe, završen je očevid. Prometna nesreća se dogodila danas, oko 10 sati, na cesti između naplatnih kućica Okučani i autoceste A3 (južna strana). U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva, obavljen je očevid, kojim je utvrđeno, da je do prometne nesreće došlo, jer je 66-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (RI registracijskih oznaka), zbog ne držanja strane kretanja prešao na suprotnu kolničku traku. Pritom je došlo do sudara sa osobnim automobilom (BiH registracijskih oznaka), kojim je upravljao 37-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći poginuo je 66-godišnji vozač i 64-godišnja suvozačica, dok je 37-godišnjak lakše ozlijeđen, te je nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Novoj Gradiški pušten kući. Policija o prometnoj nesreći dostavlja obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu". objavila je policija nakon očevida.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.