Obračun dilera u splitskom zatvoru: Potukli se Igor Dokić i Boka Stojanac

NOVI incident u splitskom zatvoru Bilice. Potukli su se Igor Dokić i Boško Boka Stojanac. Obojici inače sude za dilanje heroina. Uprava zatvora ne vidi sukob dvojice pritvorenika kao ozbiljan incident.

Igor Dokić, strah i trepet splitskog zatvora

Dokić, nećak borilačkog asa Branka Cikatića, pravi je strah i trepet splitskog zatvora. A u njemu prilično često boravi. Nedavno su se Dokiću zamjerila braća Ferdi i Mehdi Ahmeti, suoptuženici iz predmeta Parangal. Naime, Dokić je s braćom Svalina s Brda bio glavni inicijator nemira u velikoj dvorani splitske Palače pravde. Suca Zorana Kežića gađalo se fasciklom, glasno prosvjedovalo, obrana je tražila izuzeća, postupak je zapeo iz formalno-pravnih razloga...

Jedan od Ahmetija požalio se na odugovlačenje i branitelja Željka Lubinu, čime je na sebe navukao Dokićev gnjev. Došlo je do neugodne situacije u sudnici, korpulentni Dokić zaletio se na Ahmetije, no spriječili su ga pravosudni policajci, koji se na tom suđenju i nisu baš iskazali pretjeranom revnošću.

Branitelj Toni Vukičević sugerirao je sudu da pripazi na sigurnost braće Ahmeti. U zatvoru su brzinski odlučili da je najbolje da ih se što prije prebaci u Šibenik prije nego što Dokić realizira svoje prijetnje.

Igor i mlađi brat Branko česti su gosti splitskog suda. Sudili su im za drogu, ali i pljačke benzinskih crpki. Otac Radoje prije nekoliko godina kanistrom benzina zapalio je upravnu zgradu Dalmacijacementa...

Utvrđuju se okolnosti...

Uprava za zatvorski sustav utvrđuje okolnosti te eventualnu odgovornost zatvorskih čuvara u slučaju posljednjeg sukoba pritvorenika na Bilicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.