Očajni američki lovac izvršio samoubojstvo nakon što je slučajno ubio prijatelja

LOVAC koji je slučajno ubio svog prijatelja bio je toliko shrvan zbog nesreće, da je presudio sam sebi, javlja Daily Mail.

Dvojica prijatelja, 49-godišnji Timothy Bolognani i 39-godišnji Benjamin Birch lovili su u blizini Readsboroa u Vermontu zajedno s Markom Colfordom. Birch je upucao jelena, no ranjena životinja uspjela je pobjeći, pa su je muškarci počeli tražiti u šumi.

Bolognani je ispalio hitac misleći da puca u jelena, no čuo je bolni risak svog prijatelja Bircha. Bolognani i Colford pojurili su prema ranjenom prijatelju koji je ležao na zemlji i krvario, a nedugo zatim i preminuo.

Policija vjeruje kako je Bolognani shrvan od tuge zatim počinio izvršio samoubojstvo vlastitom puškom.

Ovo je druga tragedija u obitelji Bolognani u kratkom vremenskom roku. U siječnju prošle godine u nesreći sa snowmobileom poginula je Timothyjeva 18-godišnja kći Jessica. Shrvani lovac iza sebe je ostavio sina Stephana i suprugu Debbie.

Obojica prijatelja bili su vrsni lovci, i često su na svojim Facebook profilima objavljivali fotografije svoje lovine. Vlasti čekaju nalaz obdukcije, iako policija ne vjeruje da se radi o sumnjivim smrtima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.