Od petka ponovno uživamo u sunčanom i toplom vremenu

POVRATAK lijepom i toplom vremenu građani mogu očekivati već ovaj petak. Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, u četvrtak će još veći dio dana prevladavati oblačno vrijeme s kišom povremeno i to uglavnom na Jadranu i području uz Jadran.

No, u noći s četvrtka na petak i u petak možemo očekivati postupno razvedravanje. Ujutro u kopnenom dijelu mjestimice može biti magle, a na Jadranu još ponegdje malo kiše.

U subotu će uglavnom posvuda grijati sunce. Jutro će u unutrašnjosti biti hladno i maglovito, a mjestimice moguć i slab mraz, osobito po kotlinama. Vjetar uglavnom slab, a u četvrtak će i jugo na Jadranu oslabjeti.

Sutra, pak, možemo očekivati oblačno i razmjerno toplo vrijeme. Kiša će padati povremeno na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, u zapadnim i sjeverozapadnim krajevima, a mjestimice obilna očekuje se na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru.

Vjetar će biti većinom slab, u sjevernim i istočnim krajevima umjeren istočnjak i jugoistočnjak, a na Jadranu umjereno i jako, na srednjem dijelu mjestimice i olujno jugo. Jutarnja temperatura od 7 do 11, na Jadranu od 13 do 18, a najviša dnevna od 11 do 16, na Jadranu od 17 do 22 stupnja Celzijeva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.