Omiljeni britanski tinejdžer-rapper ubijen nakon prvog singla

CARL BEATSON ASIEDU, 19-godišnjak iz Londona, proboden je prošle subote na smrt ispred noćnog kluba u kojem je izveo svoj prvi singl. Prema pisanju Daily Maila, prijatelji su ga odmah poveli do bolnice, no na putu ih je zaustavila policija budući da su na semaforu prošli kroz crveno svjetlo. Policajci su odmah pozvali hitnu pomoć, no Carl, inače student sveučilišta De Montfort u Leicesteru, je nije uspio dočekati.

Brinuo o svima

Prema nalazima obdukcije utvrđeno je da je Carl preminuo od probodnih rana, za koje policija sumnjiči da su ih nanijeli 18-godišnji tinejdžer i 20-godišnjak. Carl, kojem je nadimak bio Charmz, odnosno "šarmantan", izvodio je svoj prvi singl s DJ triom Kid'N'Play u klubu Life u Kenningtonu, nakon što su on i još jedan muškarac napadnuti nožem. Drugi ranjenik, 19-godišnjak, pronađen je u ulici nedaleko kluba, nakon čega je primljen u bolnicu, iz koje je ubrzo i pušten kući.

"Rekao mi je kako je kasno i da bi trebala poći kući. Uvijek je brinuo o svima. Ne znam jesam li to mogla zaustaviti ili nekako pomoći, no strašno je to što se dogodilo i još uvijek ne mogu vjerovati", rekla je Donitta Sabblah, 19-godišnja Carlova prijateljica, koja je klub napustila oko 5 sati ujutro.

Zabavan i talentiran glazbenik

"Osjećao sam se nelagodno jer se u klubu osjećala doza agresivnosti, pa sam otišao. Htio sam reći Carlu da idem, no bio je na pozornici, pa nisam mogao. Da sam mu barem bio rekao, iako nisam vjerovao da se išta može dogoditi dečku poput njega. Bio je omiljen među ljudima i nikad nije pripadao niti jednoj bandi", objasnio je Chris Mukoko, 19-godišnji prijatelj, i dodao da ga u šest godina poznanstva nikad nije vidio niti u jednom sukobu ili svađi. Koliko je carl bio omiljen, potvrđuje i više od četiri tisuće ljudi koji su na društvenoj mreži Facebook posvetili poruke ovom "zabavnom i talentiranom" glazbeniku.

Carl je jedanaesti tinejdžer ubijen u Londonu ove godine i osmi u toj grupi koji je proboden na smrt. Policija moli sve svjedoke slučaja da se što prije jave u policijsku stanicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.