Na mostu u Engleskoj ostavio kofere s ljudskim ostacima. Uhićen mladić

Foto: Profimedia

24-godišnji muškarac uhićen je nakon što su ljudski ostaci pronađeni u dva kofera u Bristolu i stanu u zapadnom Londonu, javlja Sky News.

Nakon otkrića dijelova tijela pokrenuta je velika potraga, ali policija nakon uhićenja mladića više ne traži nikoga drugoga u vezi s incidentom. Čovjeka je uhitila policija na željezničkoj postaji Temple Meads u Bristolu rano jutros i odvela ga u pritvor. Kasnije danas bit će odveden u London na ispitivanje kasnije.

Istražitelji vjeruju da su ostaci pronađeni na adresi u Shepherd's Bushu povezani s onima pronađenim u dva kofera ostavljena u srijedu u blizini visećeg mosta Clifton.

Policijski časnik Andy Valentine rekao je: "Ovo je značajan napredak u našoj istrazi i želio bih zahvaliti javnosti na podršci. Razumijemo zabrinutost lokalnih zajednica u Bristolu i Londonu i policajci će ostati u područjima Cliftona i Shepherd's Busha tijekom narednih dana kako bi umirili one koji su pogođeni ovim tragičnim incidentom".

Smatra se da su nađeni ostaci tijela dva muškarca, iako formalna identifikacija tek treba biti obavljena, navodi Scotland Yard.

Kofer iz kojeg je curila krv

Do uhićenja je došlo što je policija u Brustolu dobila dojavu muškarcu koji je primijećen kako se ponaša sumnjivo na visećem mostu Clifton u srijedu nešto prije ponoći: Očevici su rekli je muškarac nosio kofer iz kojeg curi krv.

Osumnjičenik je pobjegao kad su mu pristupili prolaznici, a kofer je ostavio. Policija koja je ubrzo nakon toga stigla na mjesto događaja otkrila je da su u koferu, baš kao i u još jednom koji se nalazio nedaleko od mosta, bili ljudski ostaci.

U sklopu istrage zaplijenjen je i jedan taksi i ispitan vozač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.