Ostojić: Današnji sastanak HDZ-a u vladi vuče na Sjevernu Koreju

Screenshot: N1

RAJKO OSTOJIĆ, potpredsjednik SDP-a, komentirao je predstojeće parlamentarne izbore u Hrvatskoj, a dotaknuo se i sučeljavanja između Davora Bernardića i Andreja Plenkovića.

Ostojić je gostovao na N1 televiziji, a na početku se osvrnuo na današnji sastanak HDZ-a u vladi. 

"Danas na blagdan Tijelova, kada vlada ne postoji, nepoznati ljudi, prijatelji Andreja Plenkovića ulaze u vladu umjesto u prostorije HDZ-a, ovo vuče na Sjevernu Koreju", rekao je Ostojić pa branio Bernardića.

Kaže da se predsjednik SDP-a ne boji sučeljavanja s Plenkovićem, kako to HDZ tvrdi.

Ostojić: Ozbiljna smo stranka, HDZ je napokon shvatio da ide u oporbu

"Mi smo ozbiljna stranka, imamo razrađen program unaprijed. Davor Bernardić je pristao na sučeljavanje na dvije televizije s jasnim planom koji imamo već 10 dana, nedopustivo je da ga zbog straha i panike premijer u ime HRT-a poziva, procijenit ćemo gdje je Bernardić taj dan, imamo li resursa. Bernardić ne bježi od sučeljavanja, iznenadit ćete se kakvo će ono biti", rekao je pa dodao:

"Naravno da može parirati Plenkoviću u sučeljavanju, HDZ je napokon shvatio da ide u oporbu, a Branko Bačić da će biti saborski zastupnik. Bernardić će briljirati na sučeljavanju."

Na kraju je prokomentirao jučerašnji intervju Radimira Čačića u kojem je rekao da šef oporbe malo toga zna.

"Rekao je da je malo znao i Zoran Milanović i Andrej Plenković, s Čačićem imamo potpisan sporazum da će podržati Bernardića za mandatara. Imamo ozbiljne ljude za razliku od HDZ-a, tolika je panika da im na sastanke dolazi Stevo Culej, vraćaju Darka Milinovića. Mi idemo s ozbiljnim ljudima kao što su župan Bajs, Posavec, gradonačelnik Petrinje, PGS i IDS", zaključio je Ostojić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.