Otkriveno zašto je žena u Splitu imala prljavu vodu

JUTROS nam se javila čitateljica i poslala slike za koje tvrdi da prikazuju vodu iz slavine u Splitu. Kako nam je kazala, ono što joj je izlazilo iz slavine smrdi na naftu, a tako i izgleda.

Riječ je o, rekla nam je, Tijardovićevoj ulici u splitskoj četvrti Pujanke.

Iz Vodovoda su nam odmah kazali kako je po njihovim pokazateljima voda u tom dijelu grada u redu, ali su dodali kako izlaze na teren.

Sad su se javili priopćenjem. Voda je u redu, a utvrđen je problem s jednim bojlerom. Drugim riječima, ženi je voda bila prljava zbog neispravnog bojlera.

"Svi fizikalno-kemijski i mikrobiološki pokazatelji kvalitete pitke vode u vodoopskrbnom sustavu šireg splitskog područja u potpunosti su uredni i voda je ispravna za piće i upotrebu bez ograničenja", poručili su iz Vodovoda i kanalizacije Split.

"Nakon dojave, ekipe VIK-a promptno su izašle na teren, uzeti su uzorci u cijeloj zgradi i ulici, te se utvrdilo kako je zamućenje registrirano samo na jednoj slavini u kuhinji jednog stana na Pujankama (dok je u kupaonici istog stana voda bila bistra).

Potrošač u čijem je stanu zabilježeno prolazno zamućenje obaviješten je kako je zamućenje izazvao problem u internoj instalaciji te je upućen da popravi bojler u kuhinji", objavio je splitski Vodovod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.