Overseas Express objavom na Fejsu opet razbjesnio ljude, prave se da je sve u redu i brišu komentare

Foto: Facebook

GRAĐANI su bijesni na Overseas Express.

Jedna od najvećih domaćih službi za dostavu razljutila je stotine građana zbog svog (ne)rada.

>> Građani bijesni na Overseas Express, stotine ih nije dobilo svoje pakete: "Dno dna, uništili ste Božić"

>> Ne prestaju ljute poruke o Overseas Expressu: "Ljenguze, horor od dostave"

Društvene mreže prepune su ljutitih komentara građana koji nisu dobili svoje pakete uoči Božića zbog kašnjenja i propusta Overseasa. Na telefone je Overseas nemoguće dobiti, kažu, a korisnička služba također ne odgovara na brojne upite građana.

Ako ste imali sličnih problema javite nam na desk@index.hr

Situacija je postala toliko ozbiljna da su se ljudi počeli skupljati u Leskovcu, ispred skladišta Overseasa, kako bi osobno preuzeli svoje pakete, iako to nije moguće.

Usprkos svemu, u Overseasu se ponašaju kao da je sve u redu. Tako su danas na službenoj Facebook stranici, inače zatrpanoj bijesnim komentarima građana, objavili post s fotografijom i pitanjem: "Jeste li već odabrali svoje drvce?".

Nije trebalo dugo da u komentarima krene nova lavina kritika. Na brojne upite i kritike građana, s druge strane, administratori službene Facebook stranice Overseas Expressa ne odgovaraju niti reagiraju.



U nastavku pogledajte što su sve građani danas poručili Overseasu. Neke od komentara administratori su tijekom dana obrisali, što su korisnici odmah uočili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.