Palma komentirao Bandićevu ispriku

Foto :Matija Habljak/PIXSELL

SRPSKI političar Dragan Marković Palma komentirao je ispriku zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je danas novcem građana Zagreba platio oglas u novinama u kojem se ispričava tim istim građanima jer navodno nije znao za Palminu vezu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Predsjednik Jedinstvene Srbije i predsjednik skupštine Jagodine, poznatiji po svojim primitivnim ispadima među kojima je i ponižavanje sirotinje licitiranjem i dijeljenjem novca pred kamerama, rekao je da se ne ograđuje od susreta s Bandićem. 

Palma: Ne mogu zamjeriti Bandiću, ali siguran sam da on zna tko sam ja

"Ne mogu zamjeriti Bandiću jer više od 700 objava napada na njega je bilo na portalima. On je dobar čovjek i sposoban, ali su ga napali. Ne zamjeram mu. Ne ograđujem se od viđanja s njim i ne ljutim se, razumijem ga u potpunosti", izjavio je Marković za N1.

Na pitanje je li Bandić znao sve o njemu kad ga je pozvao u goste, Marković odgovara: "Siguran sam da on zna tko sam ja."

"Ako nekoga pozovete u goste, onda trebate znati sve o njemu. Nisam sudjelovao u ratu, nisam ništa loše napravio nijednom Hrvatu, osim što mi je smetalo što je protjeran srpski narod iz Hrvatske", rekao je Palma. 

Opet pozvao Bandića i "tisuću Hrvata" u Jagodinu

Dodao je da se nije čuo s Bandićem od susreta u Zagrebu i ponovio da ostaje poziv gradonačelniku Zagreba da posjeti Jagodinu iduće godine.

"Na njemu je da odluči. Moja namjera je vrlo iskrena, ponudio sam da dođe tisuću Hrvata u središnju Srbiju, da studenti dođu. Ne želim da se svađamo, želim da surađujemo, da djeca naša ne zaborave što je bilo, ali da idemo naprijed", poručio je Marković.

Podsjetimo, nedavno je na Bandićev poziv u Zagreb stigao Dragan Marković Palma koji je svojevremeno bio prijatelj srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana s kojim je 1993. osnovao Stranku srpskog jedinstva.

Bandić novcem Zagrepčana platio oglas u kojem se ispričava zbog Palme

Bandić je prekjučer održao prilično bizarnu press konferenciju na kojoj se ispričavao ratnim veteranima zbog pozivanja Markovića u Zagreb tvrdeći da nije znao za Palmine veze s Arkanom.

No danas je otišao i korak dalje pa je u dnevnim novinama o trošku Zagrepčana objavio plaćeni oglas pod naslovom "Gradonačelnikovo pismo javnosti" u kojem se ispričao "svim istinskim braniteljima koji su se na bilo koji način osjetili povrijeđenima i pogođenima". No čak se i u oglasu isprike Bandić nije mogao suzdržati od obračuna s neistomišljenicima.

"Onima pak koji su ovu situaciju iskoristili za skupljanje dnevno političkih bodova, za pljuvanje i bacanje blata, poručujem samo da taj njihov čin ponajviše govori o njima samima", stoji na kraju oglasa koji su platili građani Zagreba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.