Paraolimpijka Sršen nakon brata izgubila i oca u prometnoj nesreći

U PROMETNOJ nesreći koja se dogodila na Mljetu, u predjelu Vodice kod Polača smrtno je stradao Boško Sršen, otac poznate plivačice, paraolimpijke Ane Sršen. Da bi tragedija bila i veća podsjetimo kako je Ana prije dvije godine, također u prometnoj nesreći izgubila 15-godišnjeg brata Petra koji je kao vozač na mopedu smrtno stradao također na Mljetu.

Našli beživotno tijelo u provaliji

Prema podacima dubrovačke policije do nesreće je došlo skretanjem automobila sa ceste u provaliju iz sada još nepoznatih razloga, a za volanom je bio 71-godišnji Boško Sršen. No, o nesreći se dugo nije znalo jer nitko nije primijetio da je automobil pao u provaliju. Obitelj Sršen zabrinuta za Boška, alarmirala je policiju te pokrenula potragu koja je završila pronalaskom automobila u provaliji.

Za sada nema službene verzije što je uzrokovalo skretanje automobila sa ceste, a nepoznato je i je li se Sršen mogao spasiti da mu je odmah pružena medicinska pomoć. Policijski očevid i dalje traje, a prema priči s Mljeta, navodno na cesti nisu nađeni tragovi kočenja.

Brat poginuo prije dvije godine

Podsjetimo kako je 15- godišnji mlađi brat plivačice paraolimpijke Ane Sršen, poginuo u srpnju 2007. godine kada se njegov skuter sudario s automobilom kojim je upravljao njegov susjed. Suvozač na mopedu bio je njegov, također maloljetni, rođak. Nesreća se dogodila u blizini mjesta Pomena, kada je na Sršena koji se vozio uzbrdicom na raskrižju naletio Stjepan Nodilo, njegov susjed, koji je iz suprotnog smjera upravljao Alfa Romeom.

I.Ć.
Foto: Arhiva

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.