Pijani policajac jutros rano remetio red i mir u riječkom kafiću

Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL

Policija je u ranim jutarnjim satima zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u jednom od ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke. Prema navodima dojave, u narušavanju je sudjelovao i policijski službenik, objavila je PU primorsko-goranska.

Do sada je potvrđeno da je jedan od sudionika događaja policijski službenik koji se u ugostiteljskom objektu nalazio u civilnoj odjeći i izvan službe te je bio pod utjecajem alkohola. Policajac nije djelatnik PU primorsko-goranske.

Podsjetimo, Index je prošlog tjedna otkrio da je pijani policajac skrivio nesreću kod Rijeke dok je vozio u suprotnom smjeru po A6. PU primorsko-goranska je danima šutjela o toj nesreći te se na kraju ispostavilo da ju je skrivio zamjenik načelnika policijske postaje u PU Primorsko-goranskoj.

Šef policajca će donijeti odluku o utvrđivanju njegove disciplinske odgovornosti

"U tijeku je kriminalističko istraživanje nad više osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem, uključujući i policijskog službenika, a kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice i okolnosti koje su dovele do narušavanja javnog reda i mira.

Iako je policijski službenik sudjelovao u događaju u privatno vrijeme, odluku o utvrđivanju njegove disciplinske odgovornosti donijet će njegov rukovoditelj nakon što bude upoznat s rezultatima dovršenog kriminalističkog istraživanja", priopćila je primorsko-goranska policija.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.