Pitala Mjesni odbor Jakuševca za gas maske, dobila gnjusan odgovor

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Screenshot Facebook

POŽAR na zagrebačkom Jakuševcu koji još uvijek nije potpuno ugašen, zabrinuo je stanovnike velikog dijela Zagreba, a posebno Jakuševčane koji su najbliže odlagalištu otpada na kojem je buknuo požar.

Tražili su informacije što točno gori i koliko je požar opasan za zdravlje, a pitanja su se postavlja i na Facebook stranicama tamošnjeg mjesnog odbora.

Jednu je stanovnicu iznervirao komentar osobe koja administrira stranicu Mjesnog odbora Jakuševec te ga je pitala ima li gas maske za Jakuševčane.

Gnjusan seksistički odgovor

No tek je na to dobila gnjusan odgovor.

"Imam milo.... Dođi kod mene... Možda ih upotrijebiš i za nešto drugo", glasio je odgovor osobe koja vodi stranicu tijela lokalne političke vlasti u tom naselju. 

Dok su neki reagirali  s "fuj" i "OMG", jedna je korisnica bila konkretnija. 

Komentar napisao Bandićev predsjednik Mjesnog odbora?

"Vi razumijete da se javljate sa službene i javne stranice MO? Je li to službeni stav MO Jakuševac o ovom problemu?" glasio je njen komentar, no odgovor nije dobila. 

Netko od komentatora napisao je "Renato, srami se" pa se čini kako odgovornim za potpuno neprimjereni komentar smatra Renata Vrbana, predsjednika Mjesnog odbora i člana Stranke rada i solidarnosti koju vodi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, također sklon seksističkim ispadima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.