Počistio dokaze: Nema metaka kojima je ubijena starica u Splitu!

SPLITSKA policija i dalje bistri okolnosti i motive ubojstva 74-godišnje Ane Vuković, koja je prekjučer nađena mrtva u kadi stana svoje šogorice, u koji je svraćala kako bi ga prozračila i spremila.

Ustrijeljena je hicima u prsa. Ne zna se točno iz kojeg oružja, jer je ubojica pokupio zrna. Starica je nađena golih nogu i bez gaćica. Uzeti su uzorci kako bi se otklonile sumnje na silovanje premda patolog Antonio Alujević obdukcijom nije naišao na tragove koji bi upućivali na takvo što.

Krivi trag za istražitelje?

Moguće je da je žrtva ostavljena u takvom stanju kako bi se istražitelji naveli na krivi trag. Tome u prilog bi išla i pokidana suknje žrtve. U stanu nema tragova borbe, nedostaju tek Anin kaput i ključ stana. Blindo vrata bila su zaključana pa su u stan ušli pripadnici GSS-a spustivši se s vrha zgrade. Ubojica je nakon izlaska zaključao vrata i ponio ključ. Kako se našao unutra nasamo s Anom?

Tri dana očevida, skuplja se svaka dlaka!

Očevid se nastavio i treći dan! Danas su u stanu bili forenzičari Centra "Ivan Vučetić". Skoncentrirali su se na kupaonicu, izuzimali tragove i dokaze, sve što bi moglo biti od koristi. Što će naći pod noktima žrtve? Hoće li to biti dokaz koji će ih odvesti do ubojice? 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.